Inschrijving gesloten

Een ballonvaart is heel ontspannen, in het begin een beetje spanning omdat het allemaal groot en nieuw is. Eenmaal in de lucht kom je tot rust. Hoogtevrees heb je niet in een ballon. Dit komt doordat je los bent van de grond. Het zicht is wisselend. Soms kan je 5 tot 10 km kijken en bij heel helder weer wel 20 tot 25 km. We kunnen als de windrichting het toelaat tot 1 km hoogte gaan hier in Zeeland. Verder is het puur genieten.

20190420 FotoGroot

Een ballonvaart duurt ongeveer alles bij elkaar 4 uur waarvan u 1 uur in de lucht bent. I.v.m. het weer spreken we 3 datums af.

Op de dag zelf wordt u gebeld of het door kan gaan en waar we precies gaan afspreken.
Bijvoorbeeld vertrek of landen op de Bevelanden. Het kan dus zijn dat we bijvoorbeeld in Zeeuws-Vlaanderen vertrekken en de Westerschelde oversteken of vanuit de Bevelanden vertrekken maar dat kunnen we pas die dag zelf bepalen. De eerste datum is zaterdagavond 20 april 17.30 tot 23.00 uur. Bij slecht weer verplaatsen we het naar de 2e datum, zaterdagavond 18 mei 17.30 tot 23.00 uur. Is het dan weer slecht dan gaan we naar de 3e datum, zaterdagavond 22 juni 17.30 tot 23.00 uur (hopelijk lukt het met 1 van de 3 datums). We lassen het af bij te veel wind en/of regen.

We spreken af bij het afgesproken punt en gaan de luchtballonnen klaar maken.
De passagiers worden ingedeeld in de verschillende ballonnen en krijgen van de piloten een uitgebreide uitleg over wat er precies gaat gebeuren en waar ze op moeten letten.
Dan gaan we de lucht in voor om en nabij een uur te genieten van ons prachtige Zeeland. De volgteams volgen de ballonnen en na de landing pakken we gezamenlijk de ballonnen in. Een ballon gaat met de wind mee dus we landen niet allemaal op hetzelfde perceel! Na de landing komen we met zijn allen samen en heffen het glas op een geslaagde avond. Zo praten we gezellig nog wat na. Daarna wordt u teruggebracht naar de afgesproken beginplaats.De passagiers krijgen na de vaart een aandenken in de vorm van een certificaat en er worden tal van foto’s gemaakt. Bij elke ballon is een verzekering voor de passagiers.

Impressie bekijken

Aanmelden:
De kosten bedragen voor leden + 1 introducé € 120,00 p.p.
We hopen dat er plaats is voor iedereen die inschrijft, maar de mogelijkheid bestaat dat er moet worden geloot. Indien er plaatsen over zijn kunnen er eventueel meerdere introducés mee (zij betalen € 135,00 p/p.). U kunt meerdere introducés aangeven op het inschrijfformulier. Aanmelden uiterlijk tot en met donderdag 8 november inschrijven via onderstaande link.

Inschrijving gesloten

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.
Wij proberen u zo kort mogelijk na het sluiten van de inschrijivng te informeren over uw deelname.
Inschrijving is bindend.

Voor meer informatie:
Jack Schinkel, telefoon: (0118) 63 12 66 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.