Inschrijving gesloten

De PVPZ biedt u en uw (klein)kinderen de kans om De Kleine Zeemeermin De Musical te bezoeken in Middelburg.

20190302 FC1

In de diepe oceaan leefde een zeemeermin met een schitterende stem. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de betovering nooit meer verbroken worden... Ook het populaire tovenaars duo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

Meet & Greet en onderwaterbal
Na afloop kan je de spelers ontmoeten in de foyer tijdens de meet & greet met de cast. Tijdens het ‘Onderwaterbal’ geven drie acteurs een miniconcert, waarbij de kinderen kunnen meezingen én dansen op de leukste liedjes uit de Van Hoorne Sprookjesmusicals

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket.

Bekijk trailer

Kom je ook naar de voorstelling van de kleine zeemeermin? De voorstelling vindt plaats op zaterdagmiddag 2 maart om 13.30 uur in de Schouwburg te Middelburg.

20190302 FC2

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen € 12,-. p.p inclusief een pauzedrankje p.p. en een snoepzakje voor de kinderen. Er zijn een beperkt aantal stoelen gereserveerd, dus meld je snel aan! We hopen dat er plaats is voor iedereen die inschrijft, maar de mogelijkheid bestaat dat er geloot moet worden.
Uw (klein)kind vindt zo'n voorstelling natuurlijk ook helemaal leuk? Meld je daarom snel aan! Doe dit uiterlijk 9 november 2018 via onderstaande link.

Inschrijven voor deze activiteit

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.
Wij proberen u zo kort mogelijk na het sluiten van de inschrijivngstermijn te informeren over uw deelname.
Inschrijving is bindend.

Voor meer informatie:
Geraldine Siereveld, telefoon: (0118) 63 13 10 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.