Inschrijving gesloten

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes.

20180202 ft1

Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Bekijk Trailer

Programma
20180202 ft2Op zaterdag 2 februari gaan we met de bus vanuit Zeeland naar de musical Mamma Mia in het Beatrixtheater in Utrecht om daar de voorstelling van 20.00 uur bij te wonen. (1e rangticket).
We vertrekken om 13.00 uur vanuit Vlissingen (zie opstapschema) en zullen omstreeks 15.30 uur aankomen in Utrecht. Daar aangekomen heeft u de tijd tot 19.30 uur om in de stad Utrecht en het winkelcentrum Hoog Catharijne te vertoeven en op eigen gelegenheid een hapje te eten.

De zaal gaat open om 19.30 uur en omstreeks 22.45 uur zal de voorstelling afgelopen zijn. (Inclusief pauze).
Direct na de voorstelling vertrekt de bus richting Zeeland. We hopen rond 00.30 - 01.00 uur terug in Zeeland te zijn.

Vertrektijden en opstapplaasten
13:00 Vlissingen, Stadhuis (Brouwenaarstraat) locatie
13:05 West-Souburg, Nieuwe Vlissingseweg (halte brug/station) locatie
13:15 Middelburg, Parkeerterrein ZEP (halte ROC Tromboneweg) locatie
13:45 Kapelle, Parkeerterrein Wegenwacht/ANWB (aan A58) locatie
14:05 Hoogerheide, Carpoolplaats Antwerpsestraatweg (aan A58) locatie

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen voor leden + 1 introducé € 75,-- p.p.
We hopen dat er plaats is voor iedereen die inschrijft, maar de mogelijkheid is aangewezig dat er moet worden geloot (bij meer dan 80 aanmeldingen). Indien er plaatsen over zijn kunnen er meerdere introducés mee, zij betalen € 95,- p.p-. U kunt meerdere introducés aangeven op het inschrijfformulier. De entreekaarten worden in de bus uitgereikt.
Rolstoelgebruikers dienen wij vooraf te melden bij het theater in verband met het reserveren van beperkte rolstoelplaatsen. De bus is niet voorzien van een rolstoellift.
U kunt tot 25 november 2018 inschrijven via onderstaande link:

Inschrijving gesloten

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.
Wij proberen u zo kort mogelijk na het sluiten van de inschrijivngstermijn te informeren over uw deelname.
Inschrijving is bindend.

Voor meer informatie:
Marjan Smolenaers, telefoon: (0118) 63 1181 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of
Esther van 't Westende (gastorganisator), telefoon (0118) 63 1563 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

20180202 ft3