Inschrijving gesloten

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

46672 fullimage flowers20along20the20water20in20the20keukenhofFlower Power is het thema van Keukenhof in 2019. Bloemen inspireren mensen. In Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren '70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. Flower Power, de kracht van bloemen!

Geniet van het unieke Bloemencorso van de Bollenstreek! Kleurrijke praalwagens gestoken met bolbloemen zoals hyacinten, tulpen en narcissen trekken aan je voorbij. Het thema van het Bloemencorso 2019 is ''Changing World''.

bloemencorso nieuwsbrief 620x350

Op zaterdag 13 april rijdt de 72ste editie van het Bloemencorso van de Bollenstreek de 40 km lange route van Noordwijk naar Haarlem. Omstreeks 15:30 uur rijdt het bloemencorso langs Keukenhof, over de tot Keukenhofboulevard omgedoopte weg aan de kant van het hoofdparkeerterrein. Bewonder het Bloemencorso aan de weg die langs de Hoofdingang van Keukenhof loopt. Daarna kun jij je bezoek aan Keukenhof gewoon weer voort te zetten (wel je ticket goed bewaren).

Fluistervaren rondom Keukenhofistock 611102194 2000pix 748x485
Heerlijk rustig genieten van de eindeloze bollenvelden rondom Keukenhof in een elektrisch aangedreven fluisterboot. De boten varen geruisloos door het prachtige Hollandse bloembollenlandschap. De vaartocht duurt 45 minuten en staat garant voor mooie foto’s! Ben je moeilijk ter been? Als je met een beetje hulp zelf kunt in- en uitstappen is het mogelijk om mee te varen. Er is helaas geen mogelijkheid voor rolstoelen op de boten. Bij de molen in het park kun je kaartjes kopen voor een rondvaart die dag.

Prijzen tickets fluistervaren (deze zijn niet inbegrepen, deze kunt u eventueel zelf in het park kopen)
Volwassenen (incl. 65+) €8,00
Kinderen (4 t/m 11 jaar) €4,00
Kinderen (0 t/m 3 jaar) Gratis

Vertrektijden en opstapplaasten
08:30 Vlissingen, Stadhuis (Brouwenaarstraat) locatie
08:35 West-Souburg, Nieuwe Vlissingseweg (halte brug/station) locatie
08:45 Middelburg, Parkeerterrein ZEP (halte ROC Tromboneweg) locatie
09:05 Kapelle, Parkeerterrein Wegenwacht/ANWB (aan A58) locatie
11:00 Aankomst Keukenhof

We vertrekken om 19.00 uur terug naar huis en zijn dan rond 21.30 uur weer terug in Vlissingen.

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen voor leden + 1 introducé € 22,50 p.p. Kinderen tot 11 en 17 jaar betalen 15 euro. Kinderen van 0 t/m 3 jaar betalen 8 euro.. We hopen dat er plaats is voor iedereen die inschrijft, maar de mogelijkheid bestaat dat er moet worden geloot. Indien er plaatsen over zijn kunnen er eventueel meerdere introducés mee. U kunt meerdere introducés aangeven op het inschrijfformulier. De entreekaarten worden in de bus uitgereikt.
U kunt tot en met uiterlijk donderdag 31 januari 2019 inschrijven via onderstaande link:

Inschrijving gesloten

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.
Wij proberen u zo kort mogelijk na het sluiten van de inschrijivngstermijn te informeren over uw deelname.
Inschrijving is bindend.

Voor meer informatie:
Jack Schinkel, telefoon: (0118) 63 12 66 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.