Inschrijving open

Om 2019 goed te beginnen bieden we je de verschillende kookworkshops aan.

In deze workshops leer je enkele basistechnieken waardoor je snel een gezonde en lekkere maaltijd kan bereiden. Na het bereiden van de gerechten eten wij de gerechten met zijn allen op.

20190206 ft1

Workshop 1 - woensdag 6 februari van 18:00 tot 22:30
Snijtechnieken
Het snijden van groenten en aardappelen.
Het bereiden van de gesneden producten tot salade, soep en friet.
Mayonaise maken.

Workshop 2 - woensdag 20 februari van 18:00 tot 22:30
Wintergroenten- en aardappelbereidingen.
Runderstoofpot en varkensfilet.

Workshop 3 - woensdag 27 maart van 18:00 tot 22:30
Het bereiden van soepen.
Heldere bouillons, gebonden soep en pureesoepen.

Workshop 4 - donderdag 11 april van 18:00 tot 22:30 (koopavond)
Visbereidingen
Visbereidingen met bijpassende aardappel- en groentegarnituur.

Workshop 5 - woensdag 15 mei van 18:00 tot 22:30
Divers
Pasta en rijst, ravioli, risotto en afleidingen daarvan.

De workshops zijn inclusief drie consumpties:
een aperitief (wijn, bier of frisdrank) vooraf en twee consumpties (wijn, bier of frisdrank) tijdens de maaltijd).
Tijdens het koken kan er water genuttigd worden. Extra te bestellen consumpties kosten: wijn € 3,85, bier € 2,75 fris/spa € 2,40. Deze dienen ter plaatse ter worden afgerekend.

De kookworkshop worden gehouden bij De Witte Lelie in Goes
Bekijk locatie

Kosten en aanmelden

Je kan je per workshop inschrijven. Er mag 1 introducé mee voor dezelfde prijs
De kosten voor per workshop is € 32,- (2 workshops € 64 etc.)

Aanmelden uiterlijk tot en met woensdag 12 december inschrijven via onderstaande link.

Inschrijven voor deze activiteit

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.
Bij onvoldoende deelnemers gaat de workshop niet door. Dit laten wij minimaal 4 weken van tevoren weten.
Wij proberen u zo kort mogelijk na het sluiten van de inschrijivngstermijn te informeren over uw inschrijving.
Inschrijving is bindend.

Voor meer informatie:
Vera Wilbrink-van Kralingen, telefoon (0118) 63 11 49 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.