Inschrijving gesloten

Op vrijdag 12 april 2019 vindt de carbaretvoorstelling "Het leven an sich" van de Partizanen plaats in de Stadsschouwburg te Middelburg.
De Partizanen bestaat uit Thomas Gast (Oosterbeek, ’83) en Merijn Scholten (Assen, ’83), bekend van onder meer De Wereld Draait Door.

Ze kennen elkaar uit comedykelder Toomler, het thuishonk van Comedytrain waar ze beide lid van zijn. Ze wonnen in 2013 jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival en touren sindsdien door het land.
Hun missie in het theater is genadeloos grappig te zijn. Met een snufje ontroering. Dat ze daarbij en passant ook nog eens allerlei maatschappelijke misstanden aan de kaak stellen is mooi meegenomen.
De Partizanen. Voor mensen die zich snel vervelen

foto

 De Partizanen is een fantastisch sketchduo, zij schrijven zelf als belofte over deze voorstelling:

Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privélevens op zo’n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is dus alvast een hele geruststelling.
Belofte 2: Wij gaan er alles, maar dan ook echt alles aan doen om u te verbazen, te verwarren, te ontroeren en heel hard te laten lachen. Wij zullen u kortom op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich.

Meer info

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen voor leden € 11,50 p.p. inclusief 1 pauzedrankje. Per lid mag voor hetzelfde bedrag 1 introducé mee.
We hopen dat er plaats is voor iedereen die inschrijft, maar de mogelijkheid is aangewezig dat er moet worden geloot.
U kunt tot 15 februari 2019 inschrijven via onderstaande link:

Inschrijving gesloten

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.
Wij proberen u zo kort mogelijk na het sluiten van de inschrijivngstermijn te informeren over uw deelname.
Inschrijving is bindend.

Voor meer informatie:
Pieter Jan Mersie, telefoon: (0118) 63 13 49 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.