Inschrijving open

Door vele coureurs en liefhebbers wordt het circuit van Spa-Franchorchamps gezien als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt. Het meest bekende gedeelte van het circuit is de Raidillion of Eau Rouge, waar de uitdaging is voor de coureurs om plankgas de heuvel op te rijden.
De Formule 1 doet ook in 2019 weer de illustere circuit weer aan en de Personeelsvereniging van de Provincie Zeeland biedt u de kans hierbij te zijn.

Het team van Max Verstappen (team Red Bull Racing) rijdt vanaf 2019 met de Honda motor en verwacht hier veel profijt van heeft en hij zeker zal mee doen voor overwinningen en dus het wereldkampioenschap.
Het zou wel eens een mooi jaar voor de Nederlandse racefans kunnen worden.

20190901 Spa

De PVPZ biedt u het volgende arrangement aan:
We vertrekken vroeg in de ochtend op 1 september per luxe bus vanaf diverse opstapplaatsen richting Spa en ontvangt u de kaart(en) die toegang geven tot het circuit. Bij aankomst, omstreeks 11:00, worden we direct afgezet vlak bij het circuit. Alvorens de race begint (14:00) kunt u genieten van diverse races in het voorprogramma en op jacht naar diverse souvenirs. De tribune van de gereserveerde zitplaatsen is gelegen in de afdaling tussen de haarspeldbocht 'Bruxelles' en 'Pouhon'. Deze locatie van Spa is bij de fans bekend als de 'Speed Corner'. Deze naam is te danken aan de snelheid waarmee de auto's optrekken op dit stuk van het circuit. De auto's rijden met 195 km/h uit bocht 9 en behalen snelheden van boven de 300 km/h voordat ze bocht 10 ingaan. Vanaf deze tribune zie je pas écht waartoe de indrukwekkende Formule 1-wagens toe in staat zijn.Op de tribune zal een DJ zorgen voor een geweldige sfeer. Uiteraard wordt er geen muziek gedraaid tijdens de Formule 1 race. Daarnaast beschikt de tribune over genummerde zitplaatsen en zicht op een videoscherm.

20190901 Start

Vertrektijden en opstapplaasten
06:30 Vlissingen, Stadhuis (Brouwenaarstraat) locatie
06:35 West-Souburg, Nieuwe Vlissingseweg (halte brug/station) locatie
06:45 Middelburg, Parkeerterrein ZEP (halte ROC Tromboneweg) locatie
07:00 Kapelle, Parkeerterrein Wegenwacht/ANWB (aan A58) locatie

De terugreis zal rond 18:00 aanvangen en we verwachten rond 22:00 weer terug te zijn.

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen voor leden + 1 introducé € 199,- p.p. We hopen dat er plaats is voor iedereen die inschrijft, maar de mogelijkheid bestaat dat er moet worden geloot. Indien er plaatsen over zijn kunnen er eventueel meerdere introducés mee, zij betalen € 259,-. p.p. U kunt meerdere introducés aangeven op het inschrijfformulier. (n.b. er is geen kinderkorting van toepassing).

Bij deze reis is het volgende inbegrepen:
• Vervoer per luxe touringcar
• Parkeergelden touringcar
• Een ticket op een spectaculaire tribune waar coureurs zeer hoge snelheden behalen
• Genummerde zitplaatsen, waardoor je verzekert bent van een vaste zitplaats
• Uitstekend zicht op een groot videoscherm
• € 15,00. horecategoed op Circuit Spa-Francorchamps
• Keycord en tickethouder
• Een unieke cap
• Programmaboekje
• F1 Racing magazine
• Motorsport.com prime abonnement

20190901 Speedcorner

U kunt tot en met uiterlijk donderdag 31 januari 2019 inschrijven via onderstaande link:

Inschrijven voor dit evenement

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.
Wij proberen u zo kort mogelijk na het sluiten van de inschrijivngstermijn te informeren over uw deelname.
Inschrijving is bindend.

Voor meer informatie:
Jack Schinkel, telefoon: (0118) 63 12 66 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Elroy Crucq, telefoon (0118) 63 19 47 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.