Inschrijving open

Tijdens de Sinterklaasperiode is speelcircus Bambini omgetoverd tot een waar pietenfestijn waar alle kinderen naar hartenlust kunnen spelen en genieten.
Op woensdagmiddag 27 november as. komt de Sint hier op bezoek op uitnodiging van de PVPZ.

Kinderen van 1 tot een jaar of 10 kunnen zich prima vermaken in een van de pistes in het speelcircus.
De allerkleinsten (0 – 4 jaar) kunnen zich helemaal uitleven met reuzen-lego, hobbeldieren en niet te vergeten te klauteren in de speelstructuur met ballenbak en glijbaan.
Voor de grotere kinderen (4 -10 jaar) is er een zeven meter hoog klim- en klauterparcours aangelegd met vijf verschillende glijbanen, een luchtkussen en de mega-ballenbak met ballenkanon. Daarnaast zijn er trampolines, een rodelbaan en een fietsparcours.
Wanneer de kinderen even genoeg hebben van het spelen, kunnen zij rustig neerploffen in de "Bios Bini". Hier wordt een leuke pietenfilm getoond.

bambini

Dit is het adres waar je op woensdagmiddag 27 november 2019 echt moet wezen! Mis dit spektakel in Speelcircus Bambini niet! Vanaf 13.30 uur mag iedereen naar binnen en dan kan het feest beginnen. Sinterklaas komt om 15.00 uur! Er mag maximaal 1 vriendje/vriendinnetje per kind mee komen en maximaal 2 (groot)ouders. Rond 17.00 uur is het weer voorbij, helaas. Dan roep je: "Dag Piet! Dag Sinterklaas!" 

Kom je ook? Dat vinden we fijn! Het wordt heel gezellig! Een hapje en een drankje wordt verzorgd voor zowel de kinderen als volwassenen! En natuurlijk een cadeautje voor de kinderen!

Locatie:sint long
Bambini
President Rooseveltlaan 731 B
4383 NG Vlissingen
Bekijk locatie

Kosten en inschrijven:
Deelname aan het sinterklaasfeest is voor volwassene € 3,00 en voor de kinderen is het €1.50. Kinderen tot en met 10 jaar krijgen een cadeautje!
Uw (klein)kind en eventueel zijn/haar vriend(in) vindt zo'n middag natuurlijk ook helemaal leuk? Doe dit uiterlijk voor dinsdag 22 oktober 2019 via onderstaande link. 

Inschrijven activiteit...

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.
Wij proberen u zo kort mogelijk na het sluiten van de inschrijivng te informeren over uw deelname.
Inschrijving is bindend.

Voor meer informatie:

Voor meer informatie kunt u terecht bij Geraldine Siereveld 06-28904136 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.