Binnen de Provincie zijn er veel sportieve collega’s die deelnemen aan wedstrijden en competities die willen uitdragen dat ze uit Zeeland komen of bij de  Provincie werken. Daar waren een aantal unisex shirts voor beschikbaar die uitgeleend werden, maar dat  was geen ideale situatie. Vandaar dat we gezocht hebben naar een andere oplossing, waarbij sportkleding in bruikleen kan worden gegeven. Ook hebben we een nieuw ontwerp laten maken dat past bij de merkstijl en de huisstijl van Zeeland.

foto shirt 3

Kan ik een sportshirt of wielertenue krijgen?
Ja dat kan, voorwaarde is dat je lid moet zijn of worden van de PVPZ. De kleding is in bruikleen tot einde lidmaatschap. Je kunt een keuze maken uit een shirt met lange mouw, een shirt met korte mouw óf een wielertenue bestaande uit een wielershirt én korte broek met bretels. Van alles is een dames- (getailleerd) en herenmodel leverbaar.

Hoe vraag ik het aan?
Via het inschrijfformulier, zie de link hieronder hier kun je aangeven welke kleding en in welke maat.
Maatvoering is in principe S t/m XXL maar mochten er andere specifieke wensen m.b.t. de maat zijn dan kan dat in overleg.

Kan ik vooraf passen?
Ja, er kan  op afspraak gepast worden bij Francoise Minderhoud (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0650419129, kamer B306)

Wanneer moet ik dit doen?
Aanmelden voor een sportshirt of wielertenue kan het hele jaar door, maar er wordt 2 keer per jaar kleding besteld (november/april)

Tacx classic Toertocht 14 okt 2017 22519727 312212625914169 7179469452075966756 o

Inschrijving voor sportkleding

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.
Zodra de kleding besteld is, wordt u geïnformeerd over de levering van de sportkleding.

Meer informatie kunt u opvragen bij de PVPZ via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.