Inschrijving gesloten

Door vele coureurs en liefhebbers wordt het circuit van Spa-Franchorchamps gezien als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt. Het meest bekende gedeelte van het circuit is de Raidillion of Eau Rouge, waar de uitdaging is voor de coureurs om plankgas de heuvel op te rijden.
De Formule 1 doet ook in 2019 weer de illustere circuit weer aan en de Personeelsvereniging van de Provincie Zeeland biedt u de kans hierbij te zijn.

Inschrijving open

Op woensdagmiddag 4 september gaan we een gezellig middagje naar de Berkenhof's Tropical Zoo in Kwadendamme, een kleurig en overdekt jungle avontuur voor de hele familie!

Inschrijving open

Zoals voorgaande jaren organiseert de personeelsvereniging de filmvoorstelling tijdens Film by the Sea. Dit jaar staat de film "After the wedding" (genre: drama) op het programma.

Inschrijving gesloten

Wij bieden u de workshop make-up technieken aan bij de school van Mieke Petiet. Deze eendaagse cursus wordt gehouden op zaterdag 5 oktober vanaf 10:30 tot 16:00 á 17:00. De school van Mieke Petiet geeft diverse opleidingen en staat goed bekent in de wereld van de visagie.

Inschrijving open

Dit najaar organiseert de personeelsvereniging voor haar leden een AED-training.