Inschrijving gesloten

Na het weer van de afgelopen tijd heeft bijna iedereen wel zin in de zomer gekregen. En als het dan zomer is, wat is er dan leuker dan je tuin, balkon of overkapping leuk aan te kleden?

Voorinschrijving gesloten

Op vrijdag 13 oktober speelt het Nederlands elftal de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk in de Amsterdam Arena. Jij kunt hierbij aanwezig zijn!

Inschrijving gesloten

Oliebollen, vuurwerk, een kerstboom in de woonkamer; het zijn zo van die tradities die aan het einde van het jaar niet meer weg zijn te denken. In het Zeeuwse hebben we nog zo'n traditie: de eindejaarsvoorstelling van Maikel Harte. Als de dagen op z'n donkerst worden dan weet je als Zeeuw dat er met deze amateurkomiek nog wat te lachen valt. Je kom thuus bie Harte in de zaal. Spieker maar een bordje op de muur “Home is where the Harte is !”.

Inschrijving gesloten

In “A NEW Day” maakt u kennis met Aurora, een vrouwelijk wezen uit een kleurloze en vreugdeloze wereld. Als Aurora op onze aarde komt ontmoet ze de jonge Adam, die haar laat kennismaken met de schoonheid en diversiteit van onze bonte wereld. Aarzelend raapt Aurora al haar moed bij elkaar en stort zich in een groot avontuur waarin mysterieuze krachten haar terug proberen te trekken naar haar eigen kille planeet.

Inschrijving open

MAMMA MIA! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor met een ware 'All Star Cast'. De hoofdrollen worden vertolkt door Brigitte Heitzer (o.a. Miss Saigon, Evita en Beauty and the Beast) als Donna en René van Kooten (o.a. Les Miserables, Aida, Beauty and the Beast, Evita) als Sam.