Inschrijving gesloten

Om 2019 goed te beginnen bieden we je de verschillende kookworkshops aan.

Inschrijving gesloten

De PVPZ biedt u de mogelijkheid om een mooie, afwisselende rondreis door de Baltische Staten te maken in de periode van 22 april tot en met 30 april 2019. De rondreis, per luxe touringcar met ervaren gids, start in Vilnius.

Geannuleerd

Op 11 mei 2019 bezoekt de PVPZ de stad Leiden. Deze stad staat bekend als monumenten-, universiteit- en museumstad. Maar het is vooral ook een gezellige stad. Met een enorme keuze aan café ‘s, eethuisjes, antiekzaakjes en knusse winkeltjes. In Leiden wandel je door 800 jaar zichtbare geschiedenis en Leiden heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en zijn oude binnenstad, met grachten, stadspoorten, bruggen, molens, burcht, wevershuisjes, hofjes, twee grote (laat-) gotische kerken, de Hortus botanicus, een sterrenwacht en diverse monumentale bouwwerken. Ook is dit de stad waar de jonge molenaarszoon Rembrandt is geboren, later bekend schilder. Kortom een mooie stad om te vertoeven.

Inschrijving open

Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei opent stichting Bier In Zeeland voor de vijfde maal de deuren van de abdij voor het Middelburgse Abdij Bier Festival. Het wordt het eerste Lustrum, met veel bijzonderheden en nieuwe biertjes van de Zeeuwse brouwers, waaronder enkele primeurs. Er zijn ook dit jaar nieuwe Zeeuwse brouwerijen bijgekomen. En het feestelijke randje buiten het bier wordt gevormd door een culinaire foodpairing, live muziek, een bierquiz en voor de liefhebbers een rondje door de stad met een Zeeuws trekpaard.

Inschrijving gesloten

Op vrijdagavond 31 mei organiseert de PV een Mozaïek Workshop in de Intratuin te Koudekerke.