Beste collega's,

Op 20 juni is het zover! Dan vindt onze jaarlijkse sportdag plaats op één van de mooiste plekken van Zeeuws-Vlaanderen bij strandpaviljoen Het halve Maentje in Breskens! (locatie).
Om 09.20 uur vertrekken we per bus vanaf (let op!) twee locaties. Vanaf de Balans te Middelburg of vanaf het busstation bij NS-station Goes. Er zal ook een bus stoppen bij busstation Terneuzen zodat collega’s uit Zeeuws Vlaanderen hun auto gemakkelijk bij het busstation kunnen parkeren en dan verder met de bus mee kunnen naar Breskens. Je kan ook kiezen om op eigen gelegenheid met de veerboot vanaf Vlissingen over te
steken, dan zal ervoor worden gezorgd dat de oversteek te voet/met de fiets gratis is. Je kunt er ook voor kiezen op eigen gelegenheid met de auto te komen. Let wel op: de kosten hiervoor, zowel brandstof als parkeren, zijn dan voor eigen rekening. Tip: zet je auto op het gratis parkeerterrein bij de Fast ferry in Breskens. Vanaf deze parkeerplaats is het ongeveer vijf minuten lopen naar Het halve Maentje

Locatie

Om 10.15 uur wordt de sportdag geopend, daarna starten de activiteiten. We hebben een gevarieerd programma voor je. Je gaat een ochtend- en een middagprogramma volgen. Bij je aanmelding kun je je voorkeuren aangeven. Tussen de middag staat er een lunchbuffet voor jullie klaar bij strandpaviljoen Het halve Maentje. Rond 16:30 uur staat een buffet gereed. Tegen 19.00 uur vertrekken de bussen weer richting de Abdij (via busstation Terneuzen) en station Goes zodat in Goes de trein van 20.15 uur gehaald kan worden.

We willen iedereen de gelegenheid geven mee te doen aan de sportdag. Onze kantoren zijn deze dag gesloten. Wel er is er gelegenheid om je fiets veilig te stallen. Kies je ervoor om niet mee te gaan, dan is de bedoeling dat je verlof opneemt.

Er kan worden gekozen uit de volgende activiteiten:

WANDELEN
1. Wandelexcursie
2. Wandelen op eigen gelegenheid
FIETSEN
3. Fietsroute olv een professionele gids
4. Fietsroute olv Hans Woittiez
5. Fietsroute op eigen gelegenheid
6. Mountainbiketocht
LEKKER ACTIEF OF EENS IETS ANDERS
7. Expeditie Robinson
8. Rondomtrom
9. Dansen
10. Archery Attack
MINDER ACTIEF, MAAR NIET MINDER LEUK!
11. Jeu de boules/Petanque
12. Strandgolf

Heb je vragen over het programma? Neem dan contact op met organiserende sportdagteam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De uiterste inschrijfdatum is maandag 10 juni! Voor sommige activiteiten geldt een maximum aantal deelnemers, dus geef je snel op: vol is vol!

We hopen jullie allemaal te ontmoeten op deze dag!

Ab Smit
Luuk Prevaes
Jan Hooijer

Inschrijven voor de sportdag

U ontvangt, via e-mail, een bevestiging van uw inschrijving.