Op 24 februari 2018 is de PVPZ afgereid naar Scheveningen voor de musical The Lion King in het AFAS Circus theater
Hierbij een terugblik


Ergens in november 2017 viel de aankondiging voor de musical The Lion King in de mailbox. Op zaterdag 24 februari 2018 stond dit evenement gepland.20180224 Lion King Kurhaus organisatie

Bij mij gaat dan altijd het jaarrooster open om te kijken of ik wel vrij ben die dag. Helaas een middagdienst van 14.00 uur tot 22.00 uur ...….. Het is dat altijd wikken en wegen, is het evenement zo leuk dat ik er een vrije dag voor opneem. Ik heb een vrije dag aangevraagd en gelukkig was het geen probleem. Dus ik kon mee. De volgende vraag was en wie gaat er met mij mee? Op m’n telefoon kreeg ik een appje van vriendin/collega Esther. Ga je mee Linda en Sylvana m’n dochter gaat ook mee?! Dus gelijk aan mijn dochter Kristy gevraagd of zij ook zin hierin had. Tot mijn verrassing zei ze ja!! Dit werd een leuk moeder/dochter dagje.

Dan duurt het een hele poos voordat het februari wordt. Na een mooie december maand en een lange januari maand werden we begin februari keurig herinnert door de organisatoren dat 24 februari eraan kwam en ineens was het zover.

Met mijn dochter Kristy en 64 (oud) collega’s stapten we om 13.30 uur op het Stadhuisplein in Vlissingen in een mooie AMZ bus en om 16.00 uur werden we netjes afgezet voor de deur van het AFAS Circus theater in Scheveningen. Het was een zonnige maar zeer koude dag met behoorlijk wat wind. Niet echt geschikt voor een lange wandeling over de mooie en drukke boulevard van Scheveningen. We zijn door het prachtige Kurhaus met z’n schitterende plafond gelopen en snel een leuk tentje opgezocht voor een borrel en knabbel. Bij Brooklyn Burgers & Steaks was er voldoende plaats en bij de haard hadden we een heerlijk plekje. We hebben lekker gegeten en gedronken en om 18.30 uur zijn we op het gemakje teruggelopen naar het Circus theater.

In het theater hadden we mooie plaatsen op de 1e ring met recht zicht op het podium. Het was mijn eerste keer in dit theater en ik was verrast door de mooie zaal. De voorstelling begon spectaculair met allerlei dieren die door de zaal naar het podium paradeerden. Prachtig!! De hele show was schitterend met veel kleur, dansers, muziek, zang en natuurlijk de hoofdrol voor de prachtige dieren uitgebeeld en gespeeld door mensen.

Na afloop van de show konden we heel luxe zo de klaarstaande bus instappen en na een rit van 1 ¾ uur en na verschillende afleverplaatsen waren we om 01.15 uur terug in Vlissingen. Het was een heerlijke dag. Kortom het was een zeer geslaagde- en goed georganiseerde dag die zeker voor herhaling vatbaar is met als wens op naar een volgende musical!

Linda Lamper